Nov 24, 2009

.don't go that ways.


Selama beberapa hari di rumah, tidak banyak aktiviti yg dilakukan oleh aku.ooh yea aku pulang semenanjung jmaat lepas.flight yg memenatkan sbb delayed.jam 10pm baru la berlepas.haihh.aku smpai umah jam 2pg.penat penat.sakit belakang aku.dh la seat tegak je.butang yg ley turun naek seat aku rosak.sabar je la.dh 2 plak aku rase cm nk muntah.1st time aku rase cm 2.tapi nasib la aku xmuntah.if x kan malu muke aku.hahahaaa.

Sabtu mlm yg lepas aku dinner ngn family aku.kat area sbn nie je.ape name kdai tah.puas btol dpt mkn sate ngn otak2.kat sbh xde otak2 but sate ade la tapi mahal n kurusss sgt.xberbaloi ngn harga rm0.50.sekali korang ngap je dh ilang sate tue.then air aku amik carrot susu.kat sbh pon mahal.gelas yg bsar skali kat sn dlm rm6 or rm7 yg kecik dlm rm4.mahal kan.huhuu.after dinner kami ke seremban parade.kakak aku kate ade jualan gudang parkson tp malangnye salah tarikh.26nov nie br start.hahhaa.menggelabah gler nk shopping katekan.dh tue kami jln2 je la dlm prkson 2.p reject shop tgk baju.ade gak yg berkenan tp cm bese la xde dwet.

Smlm aktiviti aku p terminal.kwn aku dr bangi nk cari skinny jeans.before tue die ngn bf blnje aku mkn pizza.sgt nyum nyum.hehe.kenyang gler aku.buncit terus perot aku nie.btw thnx tp both of you.after mkn trus p beli skinny then jln2.byk btol beg vintage.rambang mata aku nie.if ade dwet nie mmg la habis.haihh.naseb la xde.huuhuu.dh pnat jln n xtau nk watpe kami p karaoke jmban.aku nyanyi lagu hot n cold by katy perry.hhhahaa.lawak lawak.njoy gak la.ketawa xengt dunia punye.kebetulan kakak aku pon ade kat terminal tue so aku chow balik ngn kakak aku.die blnje aku kaen cotton 2 psg.cntik.kaler merah n hitam putih.my fav kaler.

Tue je la aktiviti aku setakat nie.xsnap pic pon sbb hp sony aku rosak n aku xbwk kamera bro aku.cm xde mood nk bergambar.hehe.

.aku update later yea.

No comments:

Post a Comment