Jun 29, 2010

.treat me nicely please.

Hari ini saya bangun awal pagi utk jogging sama bestfren kat lake garden seremban negeri sembilan.dapat la satu pusingan penuh lari.agak mengah dan semput.hmm.lama dah tak jogging.lemak pon degil semacam je skang nie.benci benci.tapi kesilapan besar after jogging pegi mamak tibai milo ice ngn roti kosong.wakakaaaa.

Balek umah kemas dapur sket.pastu kan lenguh satu badan.aku tertido depan tv ghamaknya.hahaaa.plan arini sgguh baek utk tekak sebab nak pegi karaoke kat jusco.

Marilah enjoy pix yang tak seberapa nie.aku memilih lagu tanpa kekasihku sbg pembuka tekak.pastu lagu lagu laen ialah decode(paramore),leona lewis(i will be),kelly clarkson(never again),katy perry(i kissed a girl),ziana zain(anggapanmu)dan byk lagi.berbekal kan stdnt card dapat la rm10 seorang utk tiga jam.sgt2 la berbaloi dan pueh ati.





Akan ketemu gurlfrens pada ahad nie d klcc.tak sabar sebab rindu mereka smua :))

1 comment:

  1. eip.murahnyerr rm10 3 jam.
    nak jugak..nak jugak! hehe

    ReplyDelete